Artemis | Netwerkevent met Marie De Clerck

Netwerkevent met Marie De Clerck

28 jan

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Op 28 januari 2020 ontmoeten we Marie De Clerck.

 

Marie De Clerck is juriste van opleiding. Ze begon haar professionele carrière bij Roularta als marketingmanager van opeenvolgend Trends, Weekend Knack en Nest. Bij Trends zette ze onder meer de campagne ‘Gazellen’ in de markt. Vervolgens vertrouwde Designregio Kortrijk haar de organisatie toe van de tijdelijke internationale tentoonstelling Futurotextiel, wat ook een succes bleek. Daarna ging ze als projectmanager aan de slag voor de competentiepool Flanders Inshape, dat later werd overgenomen door Antwerp Management School. Ze nam er als marketingdirecteur de leiding over een reorganisatieproces en bepaalde en coördineerde de nieuwe marketingstrategie. Van 2007 tot kort geleden combineerde ze deze jobs met haar functie als schepen van onder meer economie, mobiliteit en communicatie in de gemeente Wevelgem. Thans is ze nog gemeenteraadslid in Wevelgem

 

Los van haar carrière en politieke loopbaan is Marie De Clerck altijd bijzonder gepassioneerd geweest door basketbal. Zelf speelde ze ruim 10 jaar in de nationale eerste en tweede klasse bij diverse clubs. In die tijd behaalde ze ook haar trainersdiploma B.

 

Sinds 1 juli 2019 is Marie De Clerck ook professioneel actief in de basketwereld, en is ze de nieuwe general manager van basketbalclub Filou Oostende, meervoudig Belgisch basketbal kampioen én bekerhouder.

 

Onze ontmoeting met Marie De Clerck zal iets anders verlopen dan gewoonlijk. We starten uitzonderlijk om 18.30 u. Dan ontvangt Marie ons in de persruimte van de club en geeft ze ons een korte voorstelling van het bedrijf en van haar visie op vrouwelijk leiderschap, gevolgd door een rondleiding achter de schermen. Rond 19 u. gaan we naar de VIP-ruimte en wordt ons een koude schotel / kaasplank aangeboden. Om 20 u. wonen we dan een wedstrijd bij.

 

Concreet:

 

Afspraak op dinsdag 28 januari 2020 om 18.30 u. in de Versluys / Dôme, Northlaan 13, 8400 Oostende. 

Uw bijdrage: 50 € voor leden, 75 € voor niet-leden.   Niet-leden die nadien lid worden van artemis, krijgen de meerprijs terugbetaald. 

Inschrijven tot en met maandag 21 januari 2020 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “Filou”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 21-01-2020.