Nice girls just don't get it - online keynote door Dr. Lois P Frankel

15 nov

Georganiseerd door Artemis Nationaal

Nationale activiteit

Enkel voor leden

Contact Marjori Han

De naam Dr. Lois Frankel is vrijwel synoniem geworden voor empowerment van vrouwen op de werkvloer.

Lois P. Frankel is een Amerikaanse bestseller auteur, executive coach, en een internationaal erkend expert op het gebied van leiderschapsontwikkeling voor vrouwen. Lois was een pionier op het gebied van executive coaching. Vijfentwintig jaar lang begeleidde ze voornamelijk vrouwelijke professionals in hun loopbaan en hielp hen hun professionele toekomst in eigen handen te nemen.

Haar eerste bestseller Nice girls don’t get the corner office is het resultaat van al die praktijkervaring. Het gaat over hoe vrouwen zichzelf in de weg zitten bij het benutten van al hun talenten en helpt ze om het over een andere boeg te gooien.

Met hetzelfde openhartige advies dat Nice girls don’t get the corner office tot een internationaal succes maakte, leert Lois P. Frankel ons in Nice girls don’t speak up hoe we als vrouw op de meest effectieve manier kunnen communiceren. Van de basis en het navigeren in sticky situations tot de kunst om anderen te beïnvloeden; zij toont ons hoe we meer zichtbaarheid en waardering kunnen krijgen. Want ook een onderneemster is helaas nog steeds veel te vaak een nice girl.

In haar recentste boek Nice girls don’t get rich geeft Dr. Frankel financiële adviezen om vrouwen te laten krijgen wat ze verdienen. Ze leert ons over fouten die vrouwen maken bij het beheer van geld, geeft suggesties om grip te krijgen op onze eigen financiën en over het benutten van alle (financiële) talenten.

Dr. Lois Frankel was te gast bij Larry King Live, The Today Show, CNBC en PBS om te praten over haar New York Times bestsellers. Haar werk als spreker, consultant en auteur heeft haar over de hele wereld gebracht en haar klantenlijst is een Who's Who van grote bedrijven waaronder The Walt Disney Company, Goldman Sachs en Nestle.

Op dinsdag 15 november komt Lois exclusief spreken voor de ondernemende dames uit het Artemis-netwerk in een online keynote. Adviezen uit haar 3 bestsellers komen uitgebreid aan bod, en zowel tijdens als na de lezing is er tijd voor individuele vragen.

Deze online keynote wordt exclusief en gratis aangeboden aan alle leden van Artemis, maar inschrijven is verplicht.

De Zoom-sessie wordt gehouden in het Engels.


‘Elke vrouw die vooruit wil komen in het bedrijfsleven zou dit boek moeten lezen. Het is een fascinerende crashcursus in uitstraling, invloed en communicatie van een succesvolle en verhelderende coach. Geweldig!’ Anne Fisher, Fortune en CNN
 
“Dr. Lois Frankel charmed a roomful of small business owners with her wit, her knowledge about the group, and her eye-opening advice. But more than just charming them, she challenged them to rethink their relationships, their self-image, and the way they do business.” Erin Slonaker Editor, Yarn Market News
De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 16-11-2022.