Artemis | Nieuwjaarsdrink met boekvoorstelling 'WE-MIND vs. ME-MIND'

Nieuwjaarsdrink met boekvoorstelling 'WE-MIND vs. ME-MIND'

28 feb

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Siham Makrache

NIEUWE DATUM! Leden die voor 17/01 ingeschreven waren en 28/02 niet kunnen, krijgen toch het boek bezorgd. Onze excuses voor het ongemak.

We verwelkomen je graag op onze nieuwjaarsdrink met boekvoorstelling 'WE-MIND vs ME-MIND: A New Vision for Success in Leadership & Life', het nieuwe boek van Jessica Lutz. In samenwerking met Markant Brussel klinken we op het nieuwe jaar. Wij voorzien drank en voldoende hapjes.

Gedurende haar lange loopbaan als internationaal correspondent in Turkije en omliggende landen, en romanschrijver raakte Jessica J.J. Lutz steeds meer geïntrigeerd door het fenomeen dat zoveel vrouwen, ondanks hun enorme weerbaarheid, instrumenteel zijn bij het in stand houden van hun achtergestelde positie. Jammer genoeg moest ze constateren dat dit niet alleen voor vrouwen in het Midden-Oosten geldt. Ook in het Westen blijken veel vrouwen zichzelf terug te houden.

Sinds zij de journalistiek verliet in 2009, heeft ze zich toegelegd op de studie van het onderbewustzijn, dat 90% van ons handelen bepaalt. Het zesde zintuig dat ze ontwikkelde in een regio waar niemand vrijuit kan spreken, is van grote waarde ook in haar coaching en counselling praktijk in Brussel, waar ze sinds eind 2015 woont. Ze legt zich hier toe op professionele vrouwen die verantwoordelijkheid voor hun leven durven nemen. Ze helpt hen de subtiele, vastgeroeste denk- en handelingspatronen los te laten die hen terughouden, en vol zelfvertrouwen voor hun optimale potentieel te gaan. 

Onder het motto: ''Building Sustainable Leadership'' geeft ze lezingen en workshops (in het Nederlands, Engels en Turks) over hoe je leiderschap het beste invult, waarbij waardering voor de verschillen tussen man en vrouw centraal staat.

En nu is er dus ook haar boek ‘WE-MIND vs ME-MIND: A New Vision for Success in Leadership & Life'. Dat leek ons een goede start voor het nieuwe jaar. Onze aanwezige leden krijgen het boek ook cadeau!

!! Opgelet: breng zeker je ID-kaart mee, i.v.m. wetgeving gelinkt aan de locatie.


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 22-02-2024.