Artemis | Op de Valentrein, behind the scenes Antwerpen-Centraal

Op de Valentrein, behind the scenes Antwerpen-Centraal

14 feb

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Nathalie Goovaerts

Wat is de eerste link die je legt bij de naam NMBS? Kans is heel groot dat het “trein” zal zijn. Het bedrijf NMBS is veel meer dan een openbare dienstverlener die je van punt A naar B brengt. De medewerkers van dit bedrijf grappen vaak dat het waarschijnlijk de grootste onbekende vastgoedspeler van België is. Al is dat wel zeker het geval. De NMBS is de 3de grootste verhuurder in België en de 8ste grootste commerciële verhuurder van dit land.

Als je weet dat er wekelijks meer dan 500.000 bezoekers het Centraal station van Antwerpen alleen al passeren dan valt het commerciële potentieel van deze architecturale parel niet onderschatten.

Op 14 februari krijg jij de kans om mee te kijken in het commerciële hart van het bedrijf NMBS. Yannick Hammel, Retail Manager NMBS, zal ons meer vertellen over de commerciële poot van het bedrijf en de grootse plannen voor het Antwerpse Centraal station. Nadien is er tijd voor vragen en neemt Yannick ons ook letterlijk mee behind the scenes van het mooiste stationsgebouw ter wereld. Van de operationele ruimtes tot het koninklijke balkon tot in de zolder van het Centraal Station. 

Verloop van de avond:
  • Ontvangst en registratie in de Perszaal vanaf 16u
  • Presentatie door Yannick Hammel en Q&A vanaf 16.30u
  • Behind the scenes bezoek van Antwerpen Centraal vanaf 17.15u
  • Netwerking met hapjes en drankjes in de Perszaal vanaf 18u
  • Einde voorzien om 20u

Dit bezoek wil je niet missen!


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 10-02-2023.