#reclame: De wondere wereld van influencer marketing

14 nov

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Steeds meer merken doen een beroep op influencers om promotie te maken voor hun producten via sociale media. Deze nieuwe marketingstrategie, ook wel influencer marketing genaamd, blijkt niet alleen erg effectief te zijn, maar ook efficiënt. Wat is nu het geheim van een succesvolle influencer campagne? Waarom zijn influencers zo overtuigend? Is influencer marketing een must voor je merk en hoe pak je dit nu best aan? Waar schuilen de gevaren? Liselot Hudders geeft je inzicht in deze vragen aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en praktijkvoorbeelden. 


Liselot Hudders is docente aan de vakgroep Communicatiewetenschappen van de Universiteit Gent en directeur van het onderzoekscentrum Centrum voor Persuasieve Communicatie. Zij zal ons inleiden in de wondere wereld van de influencer marketing.


Concreet: 

Afspraak op donderdag 14 november 2019 om 19.30 u. hotel Van der Valk Oostkamp, Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp (vlakbij afrit 9 op de E40).

Uw bijdrage: 20 € voor leden van markant en van artemis, 30 € voor niet-leden.   Niet-leden die nadien lid worden van artemis, krijgen de meerprijs terugbetaald. In de prijs zijn een broodmaaltijd en dranken inbegrepen.

Inschrijven tot en met vrijdag 8 november 2019 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer  BE59 0016 5123 3626  met vermelding van uw naam en “reclame”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 10-11-2019.