Resonate to connect, ontdek de (daad)kracht van je stem!

07 okt

Georganiseerd door ARTEMIS KEMPEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Lidi Van Gool

Hoe win je het publiek voor je boodschap en straal je als nooit tevoren op én naast het podium? Hoe neem je anderen mee in jouw verhaal? Dat is wat Katrien Van Geystelen je zal leren tijdens de workshop stemcoaching.
 
Als je mensen vraagt of ze hun stem mooi vinden, dan zal 9 op 10 personen dat ontkennen. Toch is je stem als een visitekaartje. Ze draagt of kraakt je boodschap en présence.
 
Tijdens de workshop leer je de mogelijkheden van je stem kennen en ga je actief aan de slag om te spreken met impact. Je leert om je stem in te zetten, om meer gehoord te worden en gaat naar huis met concrete tips & tricks die je meteen kan inzetten in je professionele en persoonlijke leven.
 
Katrien Van Geystelen noemt zichzelf stemfluisteraar en verteller. Ze geeft mensen een stem om impact te maken. Dit doet ze via Sparklin’ voice, waar ze andere coacht naar een resonerend stemgebruik en via Achterklap, waar ze met haar tours een stem geeft aan inspirerende mensen in de stad. 

Ontvangst vanaf 19u, de workshop start om 19u30. Er worden extra verzorgde broodjes en drankjes voorzien.De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 05-10-2020.