Artemis | Ontbijtsessie - Ga viraal met je business met gastspreker…

Ontbijtsessie - Ga viraal met je business met gastspreker Carole Lamarque en 50 koffies

22 jun

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sophie Smeets

Viraal gaan… zelfs onze tieners hebben er hun mond van vol. Dat ze viraal gingen op TikTok, the Instagrams, of co. Viraal gaan is ook: groeien, dan wel exponentieel groeien! Een droom voor vele ondernemers en leidinggevenden… Maar eentje die ook vaak vele vraagtekens doet rijzen: hoe? Hoe kan je snel groeien? Hoe kan je viraal gaan? Bestaat er een succesformule? Hoe luidt die? 

Volgens Carole Lamarque bestaat die succesformule - een groeistrategie waarmee ook jij als ondernemer de wereld kan veroveren. Denk maar eens: The Ice Bucket Challenge. Wat kunnen we daarvan leren? Dit virale succes was géén toeval.

Carole vertelt hoe dit voorbeeld (en talloze andere successen van bekende wereldmerken) een bron van inspiratie is - ook voor jouw merk. Hoe stoom je je organisatie klaar voor de toekomst, sterk en proactief? Laat je inspireren om met deze groeistrategie jouw business viraal te kunnen laten gaan. 

Psst: De groeistrategie doopte Carole “Zoonotic” en ze schreef er een inspirerend boek over, een praktische handleiding tot exponentiële groei van jouw bedrijf of merk. Je kan het aan mooie voordeelprijs kopen bij je inschrijving (kies daarvoor de optie mét boek!). Meteen wat vernieuwende business lectuur voor de aanstormende zomer ;-). 

Maar... dat is niet alles voor deze dag! Mee op het podium staan Yana Smits en Nadia El Makhfi, de leading ladies van de succesvolle podcastshow50 koffies”.

Zij startten hun ondernemersreis 2 jaar geleden en willen vooral ondernemende geesten kritisch laten nadenken over business en de maatschappij.

Niet toevallig vroegen we hén om het gesprek met Carole op hun typische manier te begeleiden: dat hun podcast ondertussen al meer dan 125.000 keer beluisterd werd, is overduidelijk het bewijs dat hun reportersbloed en ondernemerszin inspirerend en intrigerend zijn!

Kortom: kom ideeën tanken voor meer groei in je business strategie!

Over de sprekers....
Wie is Carole Larmarque?
Carole Lamarque is gepassioneerd door strategische marketing, het lanceren van innovaties en nieuwe technologieën. Bestsellerauteur bij Lannoo Campus van Influencers (2017), Unfair Advantage (2018) en Zoonotic (2021). Trots lid van de Raad van Bestuur van de Haven Van Antwerpen-Brugge en van de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland (VOKA). En CEO en stichtend partner bij DUVAL UNION Innovative Marketing.

Wie zijn Yana Smits en Nadia El Makhfi? 
Nadia El Makhfi en Yana Smits ontmoetten elkaar in de coworking space Girlsmode. Nadia was fotografe, Yana runde Girlsmode. Al snel groeide het idee om met 2 een project op te starten: een educatief platform voor de leiders van morgen. Dit concept wilden ze eerst pitchen bij de top van België. Eerst louter achter de schermen, maar al snel wilden ze deze leerrijke input en ervaringen met iedereen delen. En zo werd de podcast 50 koffies geboren.

 

Ontbijt in het Havenhuis

Kom ’s ochtends vroeg aan boord van het iconische Havenhuis in Antwerpen. Geef niet alleen je oren maar ook je ogen de kost in deze architecturale parel met panoramische uitzicht over de haven en de stad.

Kom mee genieten van een topcombinatie van een lekker ontbijt, business inspiratie voor meer groei en 100 interessante vrouwen om mee te netwerken! 

Graag tot woensdag 22/06/2022 om 07:30 ... voor héél wat wind in je zeilen ;-)

NB: In functie van de voorwaarden van het Havenhuis, kunnen we annuleringen na 7 juni helaas niet compenseren. Bedankt voor uw begrip.


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 08-06-2022.