Artemis | Start to podcast: ervaringen uit eerste hand

Start to podcast: ervaringen uit eerste hand

27 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sophie Smeets

Podcasting, alles wat je wil weten voor je zelf start

(Wil je ook zelf eens écht live proeven van podcasten? Lees vooral verder!)

Bezint eer ge begint? Natuurlijk! Even je brein breken dus, maar weet ook dat je aan podcasten héél veel plezier beleeft, en dat het je nog meer energie geeft! 
Op 27 maart hoor je 2 podcast duo's die je graag op weg willen helpen. Elk vanuit hun eigen visie, aanpak en doelen. Elk met hun eigen verhaal. Een bommetje aan food for thought!

Wie zijn de podcasters / gastsprekers?
Het eerste duo: de hosts van de succesvolle podcast 50 koffies, Yana Smits en Nadia El Makhfi. Zij maken niet alleen de 50 koffies podcast - ondertussen al 80 episodes met héél wat bekende ondernemende Vlamingen op de koffie; zij helpen ook tig ondernemers bij het opstarten van hun podcast. Hoe begin je aan een podcast? Hoe houd je het vol? Hoe bouw je een community uit? En hoe zorg je ervoor dat het plaatje klopt, zodat jouw podcast helemaal past bij jou en bij je bedrijf?

Het tweede duo komt uit ons eigen netwerk: Artemis-lid Birgit De Vries en co-organisator van Artemis Antwerpen-Mechelen Sophie Smeets, beiden marketeer, startten een jaar geleden samen de snackable podcast “Over Marketing” op. Ze draaien daarbij helemaal zelf aan de knopjes, en doen alles zelf van A tot Z. Wat zijn hun ervaringen na dat eerste jaar? Birgit en Sophie tekenden al hun stappen en leerpunten gaandeweg op en delen die nu graag - op hun typische manier - in een snackable bite, met jou. 

Bonus: waag je kans en kruip misschien zelf achter de podcast-microfoon! 

Waag je kans om zelf de ster te zijn in een mini-podcast-special, die de avond zelf wordt opgenomen door het 50 koffies team! Je krijgt ook jouw snippet, zodat je het ook in je marketing kan inzetten. Wat een verrassing, wat een cadeau!! Enkel wie inschrijft, maakt kans op één van de felbegeerde plekjes in deze podcast-special!

Snel wezen met inschrijven dus! (Hoe je kans maakt? Dat lichten we je later deze week toe, nà je inschrijving! Hou je mailbox in de gaten!)

Trouwens, ook nog deze extra: We zijn deze avond te gast bij Afas Software in Kontich, de thuisbasis van 50 koffies. Voor wie wil, is er ook een rondleiding voorzien in de trendy kantoren van Afas!


Praktisch
  • Wanneer: maandagavond 27 maart 2023
  • Waar: Afas Software, Prins Boudewijnlaan 7A in Kontich
  • Start: 18:30 uur
  • Waag je kans om te "starren" in een mini-podcast-special van 50 koffies (lees hierboven)
  • Met optioneel 'n rondleiding in het trendy AFAS bedrijfsgebouw
  • Met lekker en gezellig netwerking (inclusief heerlijke hapjes en drankjes)
  • Prijs: 40 euro voor Artemis leden; 70 euro voor niet-leden (iedereen welkom)
  • Inschrijven: enkel via deze site, tot uiterlijk 21 maart. Hieronder!

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 22-03-2023.