Artemis | Style your first impression

Style your first impression

17 nov

Georganiseerd door ARTEMIS WAASLAND

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Ilse De Cuyper

Naast kennis, ervaring en het aanbieden van (zakelijke) oplossingen is een goede eerste indruk primordiaal.
Voor ons allemaal is het belangrijk om een goede indruk te laten.
7 seconden... meer tijd krijgt u niet om een blijvende eerste indruk te maken...

Met kleding kan je je uitstraling positief ‘beïnvloeden’ door stijl & kleur, snit en accessoires op een slimme manier in te zetten.
Stijl heeft niets te maken met welke maat je hebt of wat er in de mode is. Met jouw persoonlijke stijl laat je zien wie je bent.
Deze interactieve presentatie stelt je in staat om tot betere kledingkeuzes te komen om je natuurlijke en professionele uitstraling te onderstrepen.

Als 'Styling Inspirator' helpt onze gastspreker Francine Heirbaut professionals, hun identiteit, hun talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken en grenzen te verleggen in styling. Francine laat zien hoe styling versterkend werkt om een blijvende eerste indruk te maken.

Francine brengt een bewustmakingsproces op gang om tot je identiteit te komen waarbij binnen- en buitenkant als één geheel wordt gezien.

Francine is een rasechte ‘fashionista’ met een unieke benadering van styling. Ze weet haar adviezen te combineren met een groot inzicht & respect voor de persoon, de individuele smaak en de levensstijl.

Van harte welkom op deze boeiende avond!
De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 16-11-2021.