In Company BORGinsole - Gratienne Sioncke Volzet

26 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Artemis laat je stevig in je schoenen staan op haar In Company.


Gratienne Sioncke, Managing Director en Oprichtster van BORGinsole Rotselaar, vertelt je over haar succesvolle onderneming in de voetverzorging.


Zij is ook winnares van de Womed Award in 2014. Ze mocht haar titel van Vrouwelijke Ondernemer van het jaar ontvangen uit handen van Koningin Mathilde.


BORGinsole is gespecialiseerd in hoogtechnologische podologische functionele zolen en implementeert innovatie en technologie in podologiepraktijken.


Wil je zien hoe podologische zolen gemaakt worden die wereldrecords kunnen breken? Tijdens jouw bezoek ontdek je met welke passie en preciesheid zij mensen op het rechte pad zetten.

Product:BORGinsole intelligente inlegzool.

Waarden: ecologische en ergonomische ‘voet’afdruk


https://www.borginsole.com/


Als bonus voorzien wij een lezing rondom "Mentaal Kapitaal en authentieke intelligentie" door Anneleen De Lille.


De digitale revolutie is een feit en dreigt ontelbare jobs te ontwrichten.

De vraag klinkt steeds luider of wij mensen nog wel kunnen opboksen tegen robots en artificiële intelligentie.

Anneleen De Lille zal er in een actueel betoog op wijzen dat het tijd wordt om technologie te demystifiëren en de mens weer centraal te zetten. Ze zoomt in op uniek menselijke kwaliteiten die kunnen worden ingezet om onze professionele toekomst veilig te stellen. Ze vertelt welke troeven je best verankert in je DNA als je je bestaansrecht wil behouden in deze disruptieve wereld.

Dit is een inspirerend manifest voor ondernemende dames, bedrijven en organisaties die al met beide voeten in de toekomst staan.

 

Anneleen De Lille is experte in gewoonteverandering en mentale veerkracht bij Better Minds at Work. Ze weet telkens de aandacht van haar publiek van begin tot eind vast te houden en geeft rondom het brein inzichten die een levenslange impact kunnen hebben.

Spijtig! Alle beschikbare plaatsen voor deze activiteit zijn reeds bezet.