Artemis | tafelen in d'Afspanning

tafelen in d'Afspanning

16 sep

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

De corona-pandemie is nog niet overwonnen, maar het gaat de goede kant uit, en de teugels mogen eindelijk weer wat meer worden gelost. Wij vliegen er ook opnieuw in, en hebben voor jullie alvast een mooi jaarprogramma samengesteld, dat we hopelijk helemaal zullen kunnen uitvoeren.
 
Voor de start van het werkjaar hebben we gekozen voor een gezellig samenzijn, zonder spreekster. We gaan gezellig tafelen in d’Afspanning. Centraal die avond staat ontmoeting en even stoom afblazen na een periode die voor iedereen wel op één of andere manier heftig was. Hopelijk zijn de weergoden ons ook dan nog goed gezind en kunnen we genieten van het terras.
 
We voorzien een uitgebreid aperitief met hapjes, hoofdschotel en dessert. Breng gerust ook je vriendinnen mee ! Ze kunnen kennis maken met artemis Noord-West-Vlaanderen zonder meerprijs.
 
Wij hopen alvast om jullie allemaal spoedig terug te zien !


Concreet:
 
Afspraak op donderdag 16 september 2021 om 19.30 u. in restaurant d’Afspanning (www.afspanning.be), Bloemendalestraat 2, 8730 Beernem. Denk eraan een mondmasker mee te brengen, want dat is ook dan wellicht nog verplicht. Je mag het mondmasker wel achterwege laten van zodra je plaats hebt genomen aan tafel.
Uw bijdrage: 55 €. In de prijs is een warme maaltijd met bijhorende dranken inbegrepen.
Inschrijven tot en met zondag 12 september 2021 via de website of via e-mail aan sabien.lust@ugent.be. 
→ Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626  met vermelding van uw naam en “afspanning”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
→ Heb je bijzondere voedingswensen (allergieën, vegetarisch…), laat het ons dan tijdig weten !

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 12-09-2021.