Artemis | Uit liefde voor het leven - Een persoonlijk verhaal over…

Uit liefde voor het leven - Een persoonlijk verhaal over kwetsbaarheid, kracht & cirkels.

27 mei

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Siham Makrache

Een persoonlijk verhaal over kwetsbaarheid, kracht en cirkels

Kristin Verellen deelt haar persoonlijk verhaal omdat het ons allemaal aangaat. Een levendig verhaal over hoe de aanslagen van 22 maart 2016 waarin ze haar man Johan Van Steen verloor haar manier van in de wereld staan hebben veranderd. Over het ontstaan van het burgerinitiatief We have the choice dat Cirkels organiseert als positief antwoord op het klimaat van verharding, polarisering en uitsluiting. Over het creatief proces van dichten en tekenen dat uitmondde in de boeken “Waar blijf ik met dat licht van mij” (2018) en “Meer dan ik” (2021). Bijzondere ervaringen die haar iets wezenlijks hebben geleerd over kwetsbaarheid, kracht en verbondenheid. Het is een uitnodiging om mee te verkennen wat waarachtigheid en moed kan betekenen in tijden van snelle verandering. Haar verhaal spreekt tot de verbeelding, niet in het minst door de stroom van beelden die het ondersteunt. Foto’s van Johan Van Steen en inkttekeningen met gedichten van Kristin Verellen. De opbrengst van haar boeken ondersteunt het goede doel van We have the choice.

Het boek "Waar blijf ik met dat licht van mij" zit inbegrepen bij de inschrijving. Schrijf je dus nu nog in en ontdek dit ontroerend verhaal.

Kristin Verellen – organisatiecoach & psychotherapeut van Peel The Onion en bezieler van We have the choice.

In juni hebt u de gelegenheid persoonlijk kennismaken met Kristin Verellen en haar creaties in 2 mooi expo’s in de Bibliotheek Wellington en Expo18 te Oostende. Ingang is gratis.
https://fb.me/e/3OUAfwMKJ
Welkom!"

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 27-05-2021.