Uit Liefde voor ons Lichaam! Jeroen Vancoillie

23 feb

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Artemis Brussel

Het is super positief dat we met z'n allen aan het bewegen zijn gegaan, maar plots veel beginnen lopen of lange wandelinge maken en een mogelijke ander aspect verbonden aan Corona zoals ons sedentair leven kunnen hun tol beginnen eisen. Bij velen verloopt alles vlotjes, maar anderen kunnen wat extra hulp gebruiken ter preventie van kwaaltjes.

Wat mag je verwachten?
Tijdens een workshop geeft Jeroen Vancoillie ons oefeningen voor:
  • dynamische stabiliteit
  • trainingsopbouw
  • stretch
  • strenghtening
  • vóór en na de workout

Jeroen Vancoillie is de oprichter en bezieler van GRACE. Hij doorliep een parcours als gerenommeerd groepslesgever in binnen-en buitenland, personal trainer en motivator. Bijna 12 jaar geleden startte Jeroen zijn Pilatesstudio GRACE op. Het zou een personal concept worden, met individuele sessies en kleine groepen van max 10 personen. Wat begon als een kleine zaak met een aantal oefenmatten, fitballen, dynabands, medicineballs enz.... groeide uit tot ware Pilates studio. Persoonlijke aanpak en huiselijke sfeer zou het motto worden.

Bijscholing is cruciaal om deze nieuwe aanpak te kunnen aanbieden. Zo doorliep hij op enkele jaren tijd het hele klassieke Pilates repertoire en studeerde af als comprehensive gecertificeerd. Daarna ging Jeroen verder zijn horizon verbreden in New York, London, LA, Portsmouth en Nederland bij ondermeer Alycea Ungaro, Clare Dunphy, Daniël Lyon jr, Jay Grimes en Alisa Wyatt en zijn mentor Javier Velazquez. Wekelijks rijdt hij naar Rotterdam voor z'n eigen training.

Dankzij zijn uitgebreide fitness verleden en Pilates heeft hij de ideale bagage om zijn klanten op maat te begeleiden. Dankzij dagelijkse inzet, motivatie en passie heeft hij momenteel een bloeiende zaak waar mensen terecht kunnen voor gepast sportadvies.

Het is méér dan duidelijk: Jeroen kon van zijn passie zijn beroep maken!
www.jeroenvancoillie.be

Dresscode: sportief mét (yoga)matjeDe inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 22-02-2021.