Zomerfeest – smakelijke netwerkavond

05 jun

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Het einde van het werkjaar is weer aangebroken, sneller dan velen het wellicht hadden gewild. De zomer komt eraan, al laten de weergoden het nog steeds wat afweten. Wij laten het alvast zomeren op onze laatste activiteit.
 
We zijn te gast ten huize van Hilde Wintein, Goût-vert, een zeer stemmige woning met een mooie tuin die we kunnen gebruiken bij mooi weer. Het wordt een ontspannen avond waarin ontmoeting en netwerken centraal staat. We doen dit met een hapje en een drankje. En wat er op je bord komt, bepaal je dit keer helemaal zelf ! De bedoeling is dat iedereen een koud gerechtje meebrengt, geschikt voor 3 à 5 personen. Dat kunnen bijvoorbeeld tapas zijn, of een slaatje, of een (koude) quiche, of … of …, laat je inspiratie zijn gang maar gaan ! Ons bestuursteam zorgt voor de dranken en desserts.
 
 
Concreet:
Afspraak op woensdag 5 juni 2024 om 19.30 u. in goût-vert, Sint-Lenardsstraat 24 8380 Dudzele. Carpoolen kan handig zijn. We bezorgen je daags voor de activiteit de lijst met inschrijvingen.
Uw bijdrage: 15 euro voor leden, 25 euro voor niet-leden. In de prijs zitten dranken en huur van de locatie inbegrepen.
Inschrijven tot en met maandag 3 juni 2024 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626, met vermelding van uw naam en “zomerfeest”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
• Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.
• We nemen foto's tijdens deze activiteit, om te gebruiken op onze LinkedIn pagina. Kom je liever niet op de foto, laat het ons dan weten !De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 04-06-2024.