Artemis | Van Criminologe tot Nieuwsanker - een avond vol inzichten…

Van Criminologe tot Nieuwsanker - een avond vol inzichten met Fatma Taspinar

21 sep

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Artemis Leuven nodigt uit voor haar Kick Off 2023-2024!

En dit jaar starten we ons eerste event met niemand minder dan Fatma Taspinar, vooral gekend als journaliste en nieuwsanker bij de VRT.

VRT-gezicht en criminologe Fatma Taspinar zal het jaar openen als onze keynote spreekster op ons eerste vent van dit werkingsjaar. Ze werkt al 15 jaar als nieuwsanker en justitie-experte voor VRT NWS.
Haar programma’s rond justitiële thema’s wakkeren telkens het debat aan, zoals "De cel vermiste personen", een documentaire reeks waarin ze de activiteiten volgt van de gelijknamige politiedienst, of het Eén-programma "Mij overkomt het niet", waarin ze met personen praat die ongewild een ongeluk hebben veroorzaakt, en met deze kennis verder door het leven moeten.
Een avond vol inzichten gegarandeerd!

Daarnaast zouden we Artemis Leuven niet zijn indien we niet onze kalender voor 2023-2024 zouden onthullen! Mis de eerste sneak-peak niet, het wordt alweer een jaar om "u" tegen te zeggen!

Kom ons dus vervoegen voor onze Kick-Off op donderdag 21 september om 19u00 op het dakterras van de Silo (slechtweer optie is voorzien ;-)). We starten het jaar met een geweldige walking dinner met zicht op ons mooi Leuven.

Tot dan!

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 16-09-2023.