Van headhunter naar Love hunter met Annemieke Dubois

22 sep

Georganiseerd door ARTEMIS BRUSSEL

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Siham Makrache

Van Headhunter tot Love Hunter.
 
Wat kunnen we in het bedrijfsleven leren van Dating en Personal Matchmaking?
 
1.      Gaat men op zoek naar een nieuwe baan solliciteert men. Gaat men op zoek naar een nieuw huis stap men binnen bij een makelaar en surft men op immoweb. En van de liefde willen we dat deze spontaan uit de lucht komt vallen?
 
2.      Iedereen heeft relationele bagage. Je kunt het vergelijken met iemand die op zoek is naar een nieuwe baan. Die persoon heeft twee cv’s; een officieel cv met opleidingen en opgedane kennis en vaardigheden, en een onofficieel cv met ervaringen. Het onofficiële CV beschrijft dynamieken met bazen, businesspartners, collega’s, de reden waarom iemand kiest voor een bepaalde functie en bedrijf, de beslissing om er weg te gaan. Dat is net zo bij relaties.
 
3.      De revolutiereis van de vrouw. De weg naar de emancipatie en de impact op relaties. Zij is ondernemend, 50+, intelligent en …single.

Kortom, relationele intelligentie, ook op de werkvloer

Annemieke Dubois werkte meer dan 15 jaar in executive recruitment voor de farmasector. In start ze 2012 haar eigen high end datingbureau, waar ze zowel als eigenaar als personal matchmaker actief was. 3 jaar na verkoop van dit bedrijf bedacht ze met Jade & Jules een nieuwe concept dat beantwoordt aan de huidige nood in de matchmakingwereld. De datingwereld heeft voor Annemieke geen geheimen.

Dankzij haar uitgebreide en steeds groeiende exclusieve netwerk van singles, haar ondernemingszin, empathie, non judgement en out of the box-thinking is matchmaken Annemiekes DNA geworden. Dankzij haar passie voor de mens en het ondernemerschap spreekt ze de taal van de mens en de business. Al die kennis en ervaring bundelde ze onlangs in haar eerste boek 'RQ verhoog je relationele intelligentie'

Op 22 september doet Annemieke ons haar verhaal uit de doeken in de sfeervolle Cocktail Bar van Alice restaurant.

Deelname omvat de lezing, je eigen exemplaar van het boek en 2 heerlijke cocktails.

Let op: een maaltijd is niet voorzien


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 22-09-2022.