Workshop pitchen

01 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Door de eeuwen heen is ‘verhalen vertellen’ het moment waarop mensen samen komen en er letterlijk aan de lippen wordt gehangen. Zowel rond het kampvuur, op sociale media, tijdens netwerkevents, een huwelijk of een begrafenis … Vertellen zal er steeds toe doen en zal ons mensen verbinden.
 
En hoe maak je jouw professioneel verhaal? Jouw pitch, die er zal voor zorgen om jezelf beter te verkopen en jouw verhaal, jouw pad duidelijk te maken. Zorg dat je voorbereid bent, als iemand je plots vraagt wat je professioneel doet !
 
Dan is dit je kans: Annelies Blomme leert ons pitchen: een vlotte pitch geven voor een publiek, op een echt podium.
 
Annelies Blomme schuilt achter het merk La Fleur Rouge (www.lafleurrouge.be), ze is de communicatieconsulente die jouw verhaal in bloei zet, op verschillende vlakken. Dankzij haar media-ervaring als journalist voor o.a. Tendens (focuswtv) en Radio 2 en haar job als presentatrice, leert ze mensen inzien hoe hun persoonlijk verhaal in elkaar steekt.
 
Kom je podium pakken!
Enkel positieve vibes zijn toegelaten en heel veel goesting .

Concreet:
·        Afspraak op woensdag 1 maart 2023 om 19.30 u. in ontmoetingscentrum De Raat, Schooldreef 5, 8020 Oostkamp.
·        Uw bijdrage: 25 euro voor leden van artemis en markant, 45 euro voor niet-leden. In de prijs is een koude maaltijd met bijhorende dranken begrepen.
·        Inschrijven kan tot en met vrijdag 24 februari 2023 via de website (www.artemis.be) of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “pitch”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
·        Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 25-02-2023.