Workshop topbeelden maken voor sociale media Volzet

23 okt

Georganiseerd door ARTEMIS KEMPEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Lidi Van Gool

Social media, je ontkomt er gewoon niet meer aan. De platformen Facebook, Pinterest en Instagram boomen. Visuele content zoals filmpjes en mooie beelden zijn een ‘must’ om de aandacht te trekken van jouw doelgroep.


Hoe begin je hieraan, want niet iedereen is geboren fotograaf. Tijdens deze interactieve workshop leer jij met een aantal basistips interessante beelden te trekken. Beelden die de aandacht trekken, beelden die jou, je dienst of product beter in te kijker zetten. Kortom, beelden die jij strategisch kan inzetten in je online communicatie.


We maken hiervoor gebruik van de camera die je altijd bij je hebt, je smartphone. We werken met de apps op onze smartphone of tablet om daarmee content te maken die op onze sociale mediakanalen gebruikt kan worden. We bekijken de principes van contentstrategie en hoe je beelden zo goed mogelijk kan inzetten.


Socialmediastrateeg & fotograaf Karin van Hees geeft praktische tips en advies in een gezellige sfeer. Tijdens de workshop is er veel ruimte om zelf aan de slag te gaan en de principes onmiddellijk toe te passen. 


Schrijf je snel in op onze workshop op 23 oktober in De Casteleer, Pastorijstraat 38, 2460 Kasterlee

19h30 Onthaal met broodjesbuffet

20h00 Start workshop

21h30 Netwerking


Breng zeker je tablet of smartphone mee!

Spijtig! Alle beschikbare plaatsen voor deze activiteit zijn reeds bezet.