Artemis | Zet je bedrijf op de online kaart. Google mijn bedrijf.

Zet je bedrijf op de online kaart. Google mijn bedrijf.

31 mrt

Georganiseerd door ARTEMIS KEMPEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact charis kamoen

Zet je eigen bedrijf op de online kaart met Iris Uylenbroeck
Woensdag 31 maart van 20u tot 22u


Wil jij meer klanten aantrekken uit je regio? Wil jij je producten of diensten nog beter in het online uitstalraam plaatsen? Wil je je evenementen in de kijker plaatsen of eenvoudigweg je bedrijf letterlijk op de kaart plaatsen? 

In deze workshop leert Iris Uylenbroeck je in 6 stappen je eigen Google Mijn Bedrijf-profiel op te zetten en zo meer klanten aan te trekken.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Het is een product van de Google-groep die naast de zoekmachine nog tal van andere producten heeft om ondernemers te ondersteunen in de groei van hun bedrijf.

Het Google Mijn Bedrijf concept heeft niets met sociale media te maken en de invulling heb je helemaal zelf in de hand zodat jij je bedrijf online kan neerzetten zoals je dat zelf wenst.

Dit medium is uitstekend geschikt om je producten en diensten in de kijker te zetten en dat gaan we samen doen. Het is ook geschikt als je lokaal wil werken en klanten aantrekken.

Wat mag je verwachten?

Iris helpt je met het aanmaken van een profiel op Google Mijn Bedrijf en helpt je de correcte gegevens in te voeren en ze legt uit hoe afbeeldingen versterkend kunnen werken en hoe je je bedrijf letterlijk op de kaart zet.

Een profiel is niets zonder regelmatige updates; je leert hoe je relevante posts schrijft die klanten aantrekken.

Je leert ook hoe je het beste met reviews omgaat zodat deze andere klanten juist aantrekken.

Tenslotte meten is weten: je leert op te volgen hoe je het bezoekersaantal kan meten en analyseren zodat jij je profiel kan bijsturen en nog meer klanten kan aantrekken.

Wie geeft deze workshop?
Iris Uylenbroeck van IrisForBiz, een doorgewinterde marketeer met meer dan 20 jaar communicatie en marketing ervaring neemt je vanavond mee. Iris helpt ondernemers met het versterken van hun marketing zodat klanten sneller de weg naar je bedrijf vinden.

Schrijf snel in voor (20 maart)
Mis deze online workshop niet. Je krijgt na afloop de slides alsook een checklist om je profiel up-to-date te houden.

Nodig ook je vriendinnen uit!
Hoe meer ondernemende dames, hoe meer vreugde. Deel deze activiteit met dames uit je netwerk en laat ook hen van deze workshop én Artemis Kempen proeven!

Zet je bedrijf op de online kaart. Google mijn bedrijf.

31 maart 2021 van 20:00u tot 22:00u

Spreker: Iris Uylenbroeck

Locatie: 

online, Hoogstraten

Inschrijven

Overzicht

Betaalopties