Zomer in Zicht !

13 jun

Georganiseerd door ARTEMIS DENDERMONDE-NINOVE-AALST

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Els Catry

Voor onze vijfde editie van Zomer in Zicht zijn we op donderdag 13 juni 2024 te gast in De Schuur, een vierkantshoeve in Aalst.

Schuif aan tafel met de winnaressen Elly en Charlotte en de Oost-Vlaamse finalistes Jade en Lien.

  • Op 15 mei ontving Elly Huysmans van Glowi de prijs voor 'Onderneemster van het Jaar' uit handen van koningin Mathilde. Na de oprichting van Het Poetsbureau in 2007 telt de Glowi groep vandaag meer dan 15.000 medewerkers en is daarmee de grootste werkgever in Vlaanderen. Elly komt vertellen over haar indrukwekkende ondernemersverhaal dat startte aan de keukentafel.
  • Je ontmoet ook de ‘Belofte van het Jaar’ Charlotte Therssen, een onderneemster die met haar bedrijf MOI ET MARIE duurzaam menstruatie-ondergoed en zwemkledij produceert en verkoopt. Charlotte doorbreekt taboes rond menstruatie door er openlijk over te praten. Met haar innovatieve menstruatieslip reduceert ze tonnen afval.

De twee finalisten uit Oost-Vlaanderen zijn ook van de partij!
  • Jade Strobbe, zaakvoerder van Bakkerij van Hoorick ziet haar zaak als een echte KMO en zet volop in op professionaliseren en samenwerking met partners.
  • Het ondernemersverhaal van Lien Lowagie startte als een wild idee in New York en is uitgemond in haar bedrijf Gig & Grow met een superteam van financiële admin-experts.

We hebben een speciaal duo-ticket* voorzien: breng jij een boeiende dame mee met interesse in deze thema's en/of ons professioneel netwerk?

*Als je voor een duo-ticket kiest: bezorg via artemis-dna@artemisdna.be de volgende gegevens van de 2e persoon: voornaam, naam, bedrijfsnaam, woonplaats en e-mailadres.

**Artemis-leden van andere afdelingen zijn meer dan welkom aan het niet-ledentarief.


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 09-06-2024.