Zomerse afsluiter bij Chantal Smedts van QLICK

25 jun

Georganiseerd door ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sophie Smeets

Hoe kleine stapjes een groot verschil maken

 
Zou het kunnen, dat één kleine stap de kracht heeft om enorme impact te creëren? Absoluut, zegt onze gastvrouw op 25 juni! 

In haar nieuwste keynote, 'Hoe kleine stapjes een groot verschil maken', onthult Chantal Smedts de verborgen kracht van bescheiden acties. Want het nemen van slechts één kleine stap kan effectief leiden tot grootse veranderingen. Een filosofie die je helpt jouw doelen te bereiken! 

Benieuwd hoe deze ogenschijnlijk eenvoudige aanpak je leven kan transformeren? Kom en laat je inspireren door Chantal! Ze zet speciaal voor Artemis de deuren van haar coachingsbedrijf in het Kapelse groen open! Duimen op een mooie zomeravond, zodat we ook in de tuin verloren kunnen lopen in het mysterieuze labyrint...

Wie is Chantal Smedts?


Chantal is al meer dan 30 jaar succesvol ondernemer - een enthousiaste, energieke ondernemersvrouw en al jarenlang Artemis lid. 17 jaar geleden richtte ze Qlick op, één van de eerste coachingbedrijven ooit in België. 

Als mental coach, trainer, keynote speaker en auteur heeft ze al vele mensen geïnspireerd en gemotiveerd om hun leiderschap naar een hoger niveau te tillen. 

Chantal gelooft erin dat elk individu het potentieel heeft om het beste uit het leven te halen en daar is zij zelf een voorbeeld van. Ze houdt van reizen en organiseert jaarlijks krachtige retreats op originele locaties. 
Chantal zet zich ook graag in voor het goede doel, en is bestuurder bij 4planet. 

Haar jongste boek - gesigneerd, voor jou!


Chantal is meervoudig auteur, en haar meest recente boekje is een verrassend leuk ding, getiteld “Het kleine boekje met grote ideeën - 52 quotes voor bewust leiderschap”. Dit citatenboek geeft heldere inzichten om nog sterker in het leven te staan.
Verkrijgbaar aan leuke korting op de Artemis-avond zelf, aan 19 euro per boekje (ter plaatse te betalen) - en Chantal zal jouw exemplaar graag signeren!

Praktisch

  • 18:30u - Ontvangst bij Qlick, Kasteeldreef 38 te Kapellen.
  • Een avond vol inspiratie en gezellige babbels
  • Met lekkere slaatjes en frisse drankjes - heerlijk buiten in Chantal's prachtige Qlick tuin als het weer het toelaat!
  • 22:00u - Einde
De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 19-06-2024.