Zomerse Afterwork in De Hoorn

20 jun

Georganiseerd door ARTEMIS LEUVEN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Carla Van Moer

Met groot plezier nodigen wij jullie uit voor het laatste event van dit werkingsjaar. We hopen jullie allemaal te verwelkomen op een bijzondere avond vol plezier, connectie en inspiratie op 20 juni in de Skybox van De Hoorn. Hier zullen we genieten van een prachtig uitzicht over Leuven.
 
Dit jaar sluiten we af met een feestelijk thema: "Wear Your Own Colours". Laten we samen kleur brengen in de tot op heden wat grijze hemel en de zomer op een stralende manier inluiden. Draag je favoriete kleuren en laat je persoonlijkheid stralen. Het belooft een avond te worden vol kleur, stijl en levendigheid.
 
We hebben een selectie van heerlijke hapjes in ware "De Hoorn-stijl" bestelt, die perfect passen bij de gezellige afterwork sfeer, zoals we er dit jaar al een paar keer van hebben mogen genieten. 
 
Voor degenen die Heidi De Pauw van Child Focus hadden verwacht, willen we kort uitleggen dat ze helaas door haar vertrek als CEO voorlopig niet kan bevestigen dat ze zal kunnen deelnemen. We laten dit uiteraard niet aan ons hart komen en gaan er een fantastische avond van maken, vol positieve energie en waardevolle connecties. Remember vorig jaar ons "La Vie en Roze"? Daar gaan we terug voor, met een schepje bovenop! We hebben namelijk enkele leuke nieuwtjes voor jullie!
 
Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien en samen een onvergetelijke avond te beleven terwijl we de zomer met stijl en kleur verwelkomen!


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 15-06-2024.