Zomerse uitsmijter

24 jun

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Sabien Lust

Beste leden en sympathisanten,
 
Na een lange periode van hele en halve lock down worden de teugels eindelijk weer wat gelost en krijgen we terug wat meer ruimte om samen te zijn. Daar willen we graag gebruik van maken om jullie, na een jaar waarin weinig te beleven viel, uit te nodigen op een laatste activiteit voor dit werkjaar. 
 
We kiezen voor een gezellig samenzijn, zonder spreekster, op een mooie locatie. Hopelijk zijn de weergoden ons ook dan nog goed gezind en kunnen we genieten van de mooie omgeving.
 
Op het menu:
 
In huis bereide grijze garnaalkroketten
of
Noordzee vissoep met rouille
***
Gebakken Slibtongen met gemengde sla en verse frietjes.
of
Rundsvlees “Bont-Blauw”, kruidenboter, gemengde sla en frietjes.
***
Vanille-roomijs met warme chocoladesaus
 
Wij hopen alvast om jullie allemaal spoedig terug te zien !
 
 
Concreet:
 
Afspraak op donderdag 24 juni om 19.30 u. in restaurant Chef’Stable (de Kruishoeve - www.kruishoeve.be), Duiveketestraat 5, 8420 De Haan. Denk eraan een mondmasker mee te brengen, want dat is ook dan wellicht nog verplicht. Je mag het mondmasker wel achterwege laten van zodra je plaats hebt genomen aan tafel.
Uw bijdrage: 25 € voor leden, 75 € voor niet-leden.  In de prijs is een warme maaltijd met bijhorende dranken inbegrepen.
Inschrijven tot en met maandag 21 juni 2021 door een e-mail aan sabien.lust@ugent.beVermeld a.u.b. uw keuze van voor- en hoofdgerecht. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “uitsmijter”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.


De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 21-06-2021.