Zomerse uitsmijter

02 jun

Georganiseerd door ARTEMIS NOORD-WEST-VLAANDEREN

Lokale activiteit

Enkel voor leden

Contact Sabien Lust

Het werkjaar is weer voorbij gevlogen en de zomer staat voor de deur. Hopelijk brengt die voor iedereen ook wat rust na een ongetwijfeld gevuld werkjaar.
 
Wij brengen je alvast graag al een beetje in de sfeer met onze laatste activiteit.  We kozen daarvoor voor een gezellig samenzijn, zonder spreekster, op een mooie locatie: En Route 367, een gezellig etablissement op de grens van St. Andries en Varsenare. Hopelijk zijn de weergoden ons ook dan nog goed gezind en kunnen we genieten van het mooie tuinterras van het restaurant.
 
Daniel en Heidy serveren ons een aperitief met hapjes, gevolgd door een driegangenmenu met aangepaste dranken. Als hoofdgerecht hebt u daarbij de keuze tussen vlees en vis.
 
Concreet:
·        Afspraak op donderdag 2 juni 2022 om 19.30 u. in restaurant En Route 367 (enroute367.be), Gistelsteenweg 20, 8490 Varsenare. Er is voldoende parkeergelegenheid.
·        Uw bijdrage: 25 euro voor leden. In de prijs is een aperitief gevolgd door een warme maaltijd (drie gangen) met bijhorende dranken begrepen. We houden de prijs bescheiden en passen de rest bij met onze kas.
·        Inschrijven tot en met zondag 29 mei 2022 via de website of door een e-mail aan sabien.lust@ugent.be. Laat zeker weten of u als hoofdgerecht vlees of vis verkiest. Graag betalen door overschrijving op de rekening van artemis Noord-West-Vlaanderen met nummer BE59 0016 5123 3626 met vermelding van uw naam en “uitsmijter”, en dat voorafgaand aan de activiteit. Opgelet: soms zit er wat vertraging op overschrijvingen, dus ga er niet vanuit dat we weten dat je komt louter op grond van je overschrijving. Steeds inschrijven is de boodschap ! En eens ingeschreven gaan we ervan uit dat je ook komt. Lukt het toch niet, laat ons dat dan tijdig weten zodat we je maaltijd nog kunnen annuleren en je kunnen terugbetalen.
Heb je speciale dieetwensen, laat dat dan ook weten bij je inschrijving zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 29-05-2022.