Artemis | Zwijgen is goud! Introversie op de werkvloer. Aan tafel met…

Zwijgen is goud! Introversie op de werkvloer. Aan tafel met Ellen Jansegers

24 nov

Georganiseerd door ARTEMIS DENDERMONDE-NINOVE-AALST

Lokale activiteit

Voor leden en niet-leden

Contact Els Catry

Artemis DNA nodigt jou uit voor een inspirerende avond rond introversie op de werkvloer. In de karaktervolle bunker van de Dendermondse Honky Tonk Jazzclub schuiven we in de boekenmaand aan tafel met Ellen Jansegers.

Deze ondernemende dame uit onze regio schreef Zwijgen is goud, introvert in een extraverte wereld, geeft lezingen over introvert leiderschap en stille krachten op de werkvloer en is eigenaar van de blog hetstillemeisje.com

In de sfeervolle jazzclub genieten we van elkaars babbel bij een Italiaans buffet en gaan we in gesprek met Ellen over introversie: wat het precies betekent, hoe het begrip is ontstaan, wat het met de hersenen doet en welke impact het heeft op relaties, werk en opvoeding.
 
Je keert huiswaarts met een gesigneerd boek twv 23 EUR voor op jouw salontafel of als kerstcadeau. Het boek is getipt in de VRT Zomerboekathon als 'een boek dat simpelweg iedereen zou moeten lezen', en aangeprezen door premier Alexander De Croo op Joe FM. Het boek is ondertussen in tweede druk en stond 7 weken in de non-fictie bestsellerlijst van Standaard Boekhandel.De inschrijvingen voor deze activiteit zijn afgesloten sinds 21-11-2022.