Terug naar overzicht

ARTEMIS ANTWERPEN-MECHELEN

2000 Antwerpen

Volg ons op

Welkom bij Artemis Antwerpen-Mechelen


Sinds het najaar van 2020 nam een gloednieuw team het roer over bij Artemis Antwerpen-Mechelen. Best wel spannend, want ons team bestaat uit zes topvrouwen die elkaar nooit eerder ontmoet hadden, maar duidelijk wel éénzelfde drive hebben: vrouwelijk ondernemerschap ondersteunen! 

Ondernemen, connecteren en inspireren
Dat zijn de 3 hoofdthema’s bij Artemis, en hiermee willen ook wij jou als ondernemer of intrapreneur een duwtje in de rug geven. Ontmoet nieuwe mensen, smeed banden, versterk je relaties, doe nieuwe kennis op en deel ook jouw ervaringen – zodat we elkaar blijvend inspireren en elkaar helpen groeien! 

Deel en inspireer ook zelf 
Heel graag geven we ook onze leden een podium: ook jij kan inspireren, je kennis delen, je ondernemersverhaal mét ups & downs vertellen zodat anderen daaruit leren… Laat het ons weten als jij jouw verhaal met het netwerk wil delen; dan regelen wij dat gewoon! Het geeft jouw een enorme boost, en aan je Artemis Antwerpen-Mechelen netwerk een bron aan inspiratie en onschatbare, waardevolle tips! 

Wie zijn wij, die 5 achter de schermen?
Een leuk team dat perfect ons netwerk weerspiegelt; een toffe mix in leeftijd, professionele activiteiten en ervaring! Gemene deler: keiveel goesting om er een succesvol werkjaar van te maken, no matter what! Wie wij zijn:

Tilde Coppin, CFO & Head of Shared Services Belgium bij Rhenus Logistics
Eline Gijsbers, Medewerker corporate development bij het Koninklijk Instituut Kunstpatrimonium
Nathalie Goovaerts, Zaakvoerder Friday Cowork
Sophie Smeets, Freelancer in marketing & communicatie Someone Said
Brigitte Van Dam, Zaakvoerder Ingénio, Business gifts

Niet vergeten: jouw ideeën, suggesties, vragen,... zijn altijd welkom via:


Aarzel ook niet met ons te connecteren op LinkedIn!

Tot snel!
team Artemis Antwerpen-Mechelen

Annulatievoorwaarden
Ben je plots toch verhinderd? Jammer, dat kan gebeuren! Maar laat het ons zeker weten.
Denk misschien eerst even wie je plezier kan doen met jouw plekje. Laat ons dan even weten wie jou vervangt, zodat we haar ook verwachten en deftig mogen verwelkomen!

Toch genoodzaakt om te annuleren? Dan zijn dit zijn onze voorwaarden:
  1. Annuleren kan enkel per e-mail aan ArtemisAntwerpenMechelen@gmail.com 
  2. Dit kan tot uiterlijk één week voor de dag van het event (tenzij de activiteit anders vermeldt, ifv de voorwaarden van de locatie)
  3. Als je tijdig annuleert, dan zullen we jouw inschrijvingsgeld graag overdragen naar een volgende activiteit van Artemis Antwerpen-Mechelen naar jou keuze, in hetzelfde werkjaar (loopt steeds van september tot juni).
 
Helaas, no-shows en laattijdige annuleringen (in de week vóór het event) kunnen we niet herboeken/overdragen en worden integraal doorgerekend. Alle kosten zijn dan immers al gemaakt... Bedankt voor je begrip!