Terug naar overzicht

ARTEMIS WAASLAND

9100 Sint-Niklaas

Volg ons op


Welkom bij Artemis Waasland


In september 2019 zijn we het 10e netwerk van Artemis gestart op de blinde vlek van het mooie Waasland.

De voorbije jaren organiseerden we tal van activiteiten die aansluiten bij de kernwaarden van Artemis: ondernemend, connecterend en inspirerend. Als startend netwerk werken we met veel enthousiasme aan de verdere uitbouw van ons boeiende, Waaslandse netwerk. We zijn dan ook blij om te zien dat ons ledenaantal blijft stijgen.

Heb je zin om ons beter te leren kennen en andere ondernemers te ontmoeten? Kom dan gerust langs op één van onze activiteiten en sluit je aan bij ons netwerk! Een overzicht van wat we dit jaar nog allemaal voor je in petto hebben, vind je hieronder.

Vergeet ook onze Facebook en Instagram pagina's niet te volgen.

Je bent van harte welkom!


Annulatievoorwaarden


Ben je plots toch verhinderd? Jammer, dat kan gebeuren! Maar laat het ons zeker weten.
Denk misschien eerst even wie je plezier kan doen met jouw plekje. Laat ons dan even weten wie jou vervangt, zodat we haar ook verwachten en deftig mogen verwelkomen!

Toch genoodzaakt om te annuleren? Dan zijn dit zijn onze voorwaarden:
Annuleren kan enkel per e-mail aan artemiswaasland@gmail.com. 
Dit kan tot uiterlijk één week voor de dag van het event (tenzij de activiteit anders vermeldt, ifv de voorwaarden van de locatie)
Als je tijdig annuleert, dan zullen we jouw inschrijvingsgeld graag overdragen naar een volgende activiteit van Artemis Waasland naar jouw keuze, in hetzelfde werkjaar (loopt steeds van september tot juni).
 
Helaas, no-shows en laattijdige annuleringen (in de week vóór het event) kunnen we niet herboeken/overdragen en worden integraal doorgerekend. Alle kosten zijn dan immers al gemaakt... Bedankt voor je begrip!Activiteiten in ARTEMIS WAASLAND