Boekentip: Je werk of je leven?! Tips & tricks om geluk te vinden in je job

In Je werk of je leven?! gaan Stijn Baert en Ann De Bisschop in op de complexe beslissingen waarmee werknemers worden geconfronteerd wanneer ze worstelen met de balans tussen werkplezier en persoonlijke vervulling.

Artemis nieuws februari 2024 boek je werk of je leven SEO

In Je werk of je leven?! gaan Stijn Baert en Ann De Bisschop in op de complexe beslissingen waarmee werknemers worden geconfronteerd wanneer ze worstelen met de balans tussen werkplezier en persoonlijke vervulling.

In een wereld waarin veel van ons dagelijks leven wordt bepaald door onze werkverplichtingen, stellen Baert en De Bisschop prangende vragen: Wat als je je droomjob hebt, maar je baas is niet meteen inspirerend en motiverend? Of omgekeerd, wat als je werk je eigenlijk niet boeit, maar je collega’s maken het de moeite waard om naar je werk te komen?

“De dilemma’s die voortkomen uit deze situaties zijn groot,” zegt Ann De Bisschop, welzijnsexpert en een van de auteurs van het boek. “Veel mensen voelen de neiging om alles bij het oude te laten, zelfs als ze ongelukkig zijn op hun werk. Maar je welzijn en werkgeluk zijn essentieel voor je algemeen geluk.”

Je werk of je leven?! moedigt lezers aan om niet langer te leven om te werken, en ook niet te werken om te leven, maar om werk als een belangrijk onderdeel van het leven te beschouwen. Het boek biedt concrete stappen om werkgeluk te bereiken. Het is een must-read voor iedereen die op een kruispunt staat in zijn carrière en op zoek is naar meer balans, voldoening en plezier in zijn werk.


Artemis nieuws februari 202415 boek je werk of je leven boven

Over de auteurs

Stijn Baert is burgerlijk ingenieur en economist. Hij werkt als voltijds professor in de arbeidseconomie aan de UGent. Hij behoort zowel qua internationale wetenschappelijke impact als qua invloed op het maatschappelijke debat tot de strafste economen in België.

Ann De Bisschop bekleedde jarenlang topfuncties bij DPG Media en is nu welzijnsexpert. Ze geeft lezingen over welzijn op het werk en begeleidt bedrijven om een duurzaam welzijnsbeleid uit te stippelen. Ann schreef eerder ook de bestsellers Wellbeing=winst en Aftellen naar maandag.

Artemis nieuws februari 202416 boek je werk of je leven portret

Als Artemis-lid kun je een boek winnen.

Laat voor 1 maart via dit formulier weten of je interesse hebt. Uit de inzendingen loten we 3 winnaars. Zij krijgen hun boek toegestuurd door Uitgeverij Pelckmans.
Succes!

Over het boek

Je werk of je leven?! Op zoek naar geluk in je job
Stijn Baert & Ann De Bisschop
Pelckmans
ISBN 978-94-6337-698-3
€ 27,00
Paperback | 264 blz.