Boekentip: 'Tijd voor de creatieve generalist' door Suyin Aerts

In haar eerste boek: 'Tijd voor de creatieve generalist', houdt Suyin Aerts een pleidooi voor rebels ondernemerschap.

Web Suyin Aerts45

Suyin verweeft in haar boek 'Tijd voor de creatieve generalist' het verhaal van twee fictieve personages met non-fictie stukken. Sophie en Adil zijn een combinatie van een aantal creatieve generalisten uit haar dichte omgeving, al zal de lezer die Suyin kent, ook haar herkennen. Op de positieve, maar kritische toon van haar blogs 'My Friday Thougts' wil ze verschillende mensen inspireren met dit boek.

  • Leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in de drijfveren van de creatieve generalisten en die manieren willen vinden om deze mensen het best tot hun recht te laten komen binnen hun organisaties en teams.
  • Ondernemers en zelfstandigen die zichzelf herkennen in dit profiel of die op zoek zijn naar creatieve generalisten.
  • (Jonge) mensen die rusteloos zijn op het vlak van hun carrière, vastzitten in een bepaald denkpatroon en nog niet durven springen.

Wie is Suyin Aerts?

Suyin in zelf ondernemer en runt al 15 jaar het bedrijf X-Treme Creations samen met haar partner Dan Vandevoorde. Deze rol combineert ze met een job in de media. Dit leverde haar in 2019 de Wintrade Award for Women in the Media op in Londen. Suyin laat zich duidelijk niet in 1 hokje steken. Als creatieve generalist kiest ze haar eigen pad.

Suyin in lid van Artemis Brussel. Ze was er ook vijf jaar voorzitter.

Meer info: www.suyin.be

In samenwerking met LannooCampus mochten we drie boeken 'Tijd voor de creatieve generalist' weggeven aan de leden van Artemis. Dit zijn de winnaars: Jill Geens, Saskia Shutt en Eline Gijsbers. Proficiat!

Suyin