De 3 ondernemerstips van Heidi Van Horebeek

Wat zijn jouw ultieme tips voor andere ondernemers? We vroegen het aan Heidi Van Horebeek, bestuurder en Safety Coach bij GO4SAFETY.

Artemis nieuws mei 20236
Artemis nieuws mei 20237

De 3 ondernemerstips van Heidi Van Horebeek

We vragen ondernemende vrouwen van Artemis naar de drie belangrijkste tips of ervaringen. Deze keer is het de beurt aan Heidi Van Horebeek, bestuurder en Safety Coach bij GO4SAFETY. Samen met haar team ontzorgt ze andere ondernemers op het gebied van veiligheid om ongevallen te voorkomen en de wettelijke zaken in orde te brengen.

  1. Ondernemen is aan topsport doen! Het vraagt veel van jezelf, jezelf soms tot het uiterste laten gaan, maar wat is de roes bij het behalen van een overwinning, een succes zo zalig. Het is net die boost die je nodig had om je weer vooruit te duwen, de moed te geven om door te gaan! Gisteren haalde iemand aan dat alle topsporters ‘egotrippers’ zijn, mensen met lef; en misschien moeten wij als ondernemers ook durven deze topsporter te zijn! Durven zeggen dat we top zijn in ons vak! Wees een topsporter en wees overtuigd van je kunnen!
  2. Laat je omringen door vakmensen! We hebben niet alle kennis en kunde in huis, maar durf hulp te vragen aan een deskundige. Dit doet je inzichten krijgen en tegelijkertijd kan jij je focus houden op de zaken waar je een topper in bent!
  3. Ik ben een gedreven onderneemster, fier om vrouw te zijn in de toch wel mannenwereld die preventie is. Fier om omringd en gesteund te zijn door ons fantastisch team, mijn echtgenoot en medebestuurder en mijn gezin. Ja, want ook ik als onderneemster ben ook nog eens “mama” van 4 pubers/jong volwassenen. Laat je gezin meegenieten van de overwinningen als ondernemer en laat toe dat ze jouw steun zijn bij de tegenslagen. Betrek hen bij jouw onderneming en neem ook wat tijd om alleen maar “mama” te zijn. Soms is dit evenwicht zoeken op een moeilijk balancerende koord, maar ondernemen met je hart doe je ook dan de juiste keuzes maken.

Meer weten: Home - GO4SAFETY
Heidi is lid van Artemis Zuid-West-Vlaanderen.