De 3 ondernemerstips van Femke Helon.

Wat zijn de ultieme tips van onderneemster Femke Helon, zaakvoerder van 3Motion?

1 Artemis nieuws11

Wie is Femke Helon?

Op haar 26ste begon Femke, samen met haar man Wouter, een digitaal groot formaat printbedrijf. Met 1 printer en tonnen energie waagden ze de sprong in het onbekende! Hard werken en vooruit kijken was de boodschap, met vallen en opstaan. Ondertussen is 3Motion uitgegroeid tot een bedrijf met 47 vaste mensen in dienst en is het marktleider in België in haar segment. In maart 2021 werd het harde werk bekroond en won ze de WOMED Award voor beste vrouwelijke onderneemster. Ze deelt graag haar ervaringen met andere ondernemers.


De 3 tips van Femke Helon.

1. Geef nooit op!

Wie kiest voor het ondernemen, kiest niet voor de makkelijkste weg. Het is een pad met heel wat obstakels, dat je met vallen en opstaan zal bewandelen. Hou je doel voor ogen, en geef nooit op! De aanhouder wint! Succes komt niet van vandaag op morgen, het is de som van kleine inspanningen die dagelijks worden herhaald. Begin elke dag met deze mindset, en ga er volop voor!

2. Durf te springen!

Durf beslissingen maken, durf actie te ondernemen. Het is beter om een fout te maken, dan niets te doen en zo misschien een opportuniteit te mislopen. Uit fouten kan je leren, uit gemiste kansen niet.

3. Enjoy the ride!

Geniet ook ten volle van het ondernemerschap, deel en vier zowel de grote als de kleine successen. Het is vaak hard werken, maar de voldoening is ook eens zo groot! Het ondernemerschap drijft mij alvast verder dan ik ooit had kunnen denken, en het is een absolute verrijking voor mezelf als persoon. Het heeft me al veel unieke ervaringen gebracht, waarvan het winnen van de Womed Award absoluut één is om nooit te vergeten!

femkehelon.be/