Herbekijk de online keynote Nice girls just don’t get it

Op 15 november gaf de Amerikaanse bestseller auteur Dr. Lois P. Frankel een inspirerende keynote, exclusief voor Artemis.

Girls just dont get it2

Het was een boeiende sessie waarin we veel tips en tricks aangereikt kregen om steviger in onze schoenen te staan en te krijgen wat we verdienen. Door de boodschappen die we als jong meisje hebben meegekregen, voelen veel vrouwen dat we vooral lief en aardig moeten zijn, en vergeten we vaak voor onszelf op te komen. Ook in het bedrijfsleven en in het zakenleven speelt dit ons parten.

In haar eerste bestseller Nice girls don’t get the corner office bespreekt Lois hoe vrouwen zichzelf daardoor in de weg zit bij het benutten van al hun professionele talenten en helpt ze ons om het over een andere boeg te gooien.

In Nice girls don’t speak up legt Lois uit hoe we als vrouw op de meest effectieve manier kunnen communiceren. Van het navigeren in lastige situaties tot de kunst om anderen te beïnvloeden; zij toont ons hoe we meer zichtbaarheid en waardering kunnen krijgen.

In Nice girls don’t get rich geeft Dr. Frankel financiële adviezen om vrouwen te doen inzien hoe ze kunnen krijgen wat ze -letterlijk- verdienen.

Tijdens de online keynote kwamen de belangrijkste tips en adviezen uit al deze drie boeken aan bod. De boodschap was duidelijk: natuurlijk mag je als vrouw aardig zijn, maar niet ten koste van jezelf. De spelregels zijn misschien anders voor vrouwen en mannen, maar als vrouw kun je je daar bewust van zijn en slim mee omgaan.

Kon je niet bij de sessie aanwezig zijn, of wil je de sessie nog eens herbekijken? Dat kan via deze link: www.artemis.be/artemis-keynote

Zin gekregen om de boeken van Dr. Frankel te lezen en haar concrete tips dagelijks toe te passen? Als lid van Artemis krijg je 10% korting via https://www.lannoo.be/nl/artemis met code nicegirls10

Of je nu een bescheiden nice girl bent of een assertieve power girl .. we hopen dat je er veel van kunt opsteken!

Girls just dont get it3