Eenmanszaak? Welnee: je smartphone is je beste medewerker!

Wil jij ook het maximum uit je smartphone halen? Jill Geens verzamelde en testte meer dan 80 apps, geschikt voor zowel Apple als Android, en bundelde ze in een heel slim e-book: een echte “app.o.theek”.

Artemis artikels dec 20228

Jill Geens is merkstrateeg, logo lady, web woman, brand boss … 6 jaar geleden waagde ze de sprong van zelfstandige in bijberoep naar fulltime ondernemen en ze heeft het zich nog geen seconde beklaagd.
Maar ze runt haar zaak in haar eentje en draagt alle petten tegelijk: onderneemster, boekhoudster, marketing manager, designer en poetsvrouw.

Herken je dat?
Je bent ondernemer en je runt je zaak alleen
Je hebt te weinig tijd
Je hebt geen budget voor een extra medewerker
Echt alles doe je zelf. Je hebt chronisch tijd tekort en je zou best een paar helpende handen kunnen gebruiken.

Ben je het beu om voortdurend achter de feiten aan te lopen? Je voortdurend zorgen aan het maken omdat je weer iets aan het vergeten bent?
Jill heeft ondertussen een geweldige medewerker gevonden, en dat is haar smartphone!

Jill: “Ik richtte mijn smartphone zodanig in dat hij een echte hulp is in mijn zaak: 24 op 24, 7 van de 7. Een reeks nauwkeurig uitgezochte apps maakt mijn (professioneel) leven makkelijker. Al meer dan 5 jaar test ik ze voortdurend en probeer ik er regelmatig nieuwe uit. Ondertussen verbond ik er zelfs een aantal met mekaar waardoor alles alleen maar vlotter verloopt. ”

Artemis artikels dec 20229

Wil jij ook het maximum uit je smartphone halen? Jill verzamelde en testte meer dan 80 apps, geschikt voor zowel Apple als Android, en bundelde ze in een heel slim e-book: een echte “app.o.theek”.

Als Artemis-lid kun je het e-book winnen.
Laat voor 9 december via dit formulier weten of je interesse hebt. Uit de inzendingen loten we 3 winnaars.
Zij krijgen hun e-book (t.w.v. 34,99 €) toegestuurd door Jill.
Succes!