Kim Rouges

Kim Rouges

Deki Consulting BV

ARTEMIS WAASLAND

Regio's waar ik actief ben

Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Mijn sector en vakgebied

Consulting, Dienstverlening, Financiën, ICT, Logistiek, Management

Groei start bij inzicht!

Wat kan ik voor je betekenen?

Deki is het Japans voor intelligent, onze core business is dan ook Business Intelligence. Business Intelligence of BI is voor ons het verzamelen van alle gegevens binnen een bedrijf om deze dan als kennis te kunnen gaan gebruiken voor het bedrijf, bijvoorbeeld in een betere aansturing van bedrijfsprocessen.
Deki consulting ondersteunt bedrijven op twee vlakken. Enerzijds op vlak van inzicht in hun cijfers. We willen de switch maken naar een meer data-gedreven bedrijf en dit doen we aan de hand van inzichtelijke Power BI rapporten. Anderzijds ondersteunen wij de bedrijven ook op vlak van optimalisatie en digitalisatie van hun processen. We willen dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst, we nemen hun processen onder de loupe en bekijken wat mogelijk is op vlak van proces optimalisatie, automatisatie en digitalisatie.
Bij Deki zijn wij er dan ook van overtuigd dat GROEI START BIJ INZICHT! Inzicht in de cijfers van jouw bedrijf vormt de basis voor een doorgedreven optimalisatie binnen jouw bedrijf.
Interesse?
Neem gerust contact op, ik maak graag tijd voor koffie en een babbel.