Dominique Baekelandt

Dominique Baekelandt

numeroj | ondernemen met cijfers

ARTEMIS DENDERMONDE-NINOVE-AALST

Regio's waar ik actief ben

Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen

Mijn sector en vakgebied

Boekhouding, Financiën, Management

Delen is vermenigvuldigen

Wat kan ik voor je betekenen?

numeroj, da's ondernemen met cijfers.

Jij onderneemt met volle goesting. Maar cijfers, da’s voor je boekhouder? Goed nieuws: ook jij kan leren ondernemen MET cijfers. Als klankbord én partner vertalen we samen je bedrijfsuitdagingen in kansen door:
1. je cijfers begrijpbaar en inzichtelijk te maken om te ontdekken waar je opportuniteiten liggen
2. samen die inzichten om te zetten in acties waar je direct mee aan de slag kan
3. frisse ideeën te lanceren voor een vernieuwend business model om je bedrijf simpeler, rendabeler en duurzamer te maken door te kiezen voor oplossingen die passen bij jou, je klanten en je team.

Accountants en boekhouders help ik om te ONDERNEMEN met cijfers door te IN-nen:
1. hoe je INleven in je klant
2. hoe de cijfers vertalen naar INzichten die het verschil maken en
3. hoe je klant INspireren om actie te ondernemen.

Als ondernemer (een accountant is ook een ondernemer) moet je vaak knopen doorhakken in domeinen waar je minder thuis in bent. Als lid van je Raad van Advies kan je op mij rekenen om te luisteren, om kritische vragen te stellen en om met volle goesting mijn ervaring, kennis en creatieve ideeën te delen. Want delen is vermenigvuldigen.

In het familiebedrijf, een accountantskantoor, een softwarehuis en een multinational heb ik ervaren aan welke knoppen je kan draaien om mee(r)waarde te creëren voor een ondernemer. Ik verliet de gouden kooi om mijn hart voor ondernemen te verbinden met verstand van cijfers.

Waar sta ik voor? DOMI: Dynamisch, Optimistisch, Moedig en Integer. Ik ben klantgericht, evenwichtig en betrokken. Ik werk samen op een transparante en eerlijke manier, in vertrouwen en op een basis van gelijkwaardigheid. Ik ben nieuwsgierig en durf al eens zot doen.

Ik ben gek op chocolade. Ik hou van klassieke muziek en van opera in het bijzonder. Kunst is mijn bron van inspiratie. Ik laat mij leiden door wat ik voel bij wat ik zie en hoor.

Goesting om te ondernemen met cijfers? De virtuele koffie staat klaar.