Online keynote: Nice girls just don't get it door Dr. Lois P Frankel

Deze online keynote wordt exclusief en gratis aangeboden aan alle leden van Artemis. Inschrijven is verplicht.

Girls just dont get it2
Schrijf je hier in.

Lois P. Frankel is een Amerikaanse bestseller auteur, executive coach en een internationaal erkend expert op het gebied van leiderschapsontwikkeling voor vrouwen. Vijfentwintig jaar lang begeleidde ze voornamelijk vrouwelijke professionals in hun loopbaan en hielp hen hun professionele toekomst in eigen handen te nemen.

Haar eerste bestseller Nice girls don’t get the corner office is het resultaat van al die praktijkervaring. Het gaat over hoe vrouwen zichzelf in de weg zitten bij het benutten van al hun talenten en helpt ze om het over een andere boeg te gooien.

In Nice girls don’t speak up leert Lois P. Frankel ons hoe we als vrouw op de meest effectieve manier kunnen communiceren. Van de basis en het navigeren in sticky situations tot de kunst om anderen te beïnvloeden; zij toont ons hoe we meer zichtbaarheid en waardering kunnen krijgen. Want ook een onderneemster is helaas nog steeds veel te vaak een nice girl.

In haar recentste boek Nice girls don’t get rich geeft Dr. Frankel financiële adviezen om vrouwen te laten krijgen wat ze verdienen. Ze leert ons over fouten die vrouwen maken bij het beheer van geld, geeft suggesties om grip te krijgen op onze eigen financiën en over het benutten van alle (financiële) talenten.

Op dinsdag 15 november komt Lois exclusief spreken voor de ondernemende dames uit het Artemis-netwerk in een online keynote.
Adviezen uit haar 3 bestsellers komen uitgebreid aan bod, en zowel tijdens als na de lezing is er tijd voor individuele vragen. De Zoom-sessie wordt gehouden in het Engels.

Deze online keynote wordt exclusief en gratis aangeboden aan alle leden van Artemis, maar inschrijven is verplicht.
Schrijf je hier in.


Bestel jouw favoriete boek met een mooie korting van 10%.
Dat kan via www.lannoo.be/artemis
Girls just dont get it3